Mariah Carey verklaart het kerstseizoen voor geopend

 ©  Photo News

Nu Halloween voorbij is, is Mariah Carey al helemaal klaar voor kerst. De zangeres verklaarde op Instagram het kerstseizoen voor geopend.

flb

Mariah Carey kondigde de start van het kerstseizoen op bijzondere wijze. Ze deelde op Instagram een video die begint in halloweensfeer. Een enge man gluipt haar huis binnen en loopt op een deur af waarop staat “nog niet”. Als hij die toch opendoet, zit de zangeres in kerstoutfit voor de kerstboom in nepsneeuw. Ze kijkt op haar horloge en zegt: “Het is zover!”, waarop haar kersthit All I want for Christmas is you begint te spelen.

All I want for Christmas is you kwam in 1994 uit en heeft haar sindsdien geen windeieren gelegd. De zangeres schreef het nummer samen met Walter Afanasieff en in 2017 berekende The Economist dat de kersthit de twee tot dan toe al zo’n 60 miljoen dollar (zo’n 51 miljoen euro) aan royalty’s had opgeleverd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook