Hevigste ruzie ooit binnen Kardashian-clan: “We hebben nog nooit zo lang niet gesproken”

 ©  ISOPIX

In de nieuwe aflevering van Keeping Up With The Kardashians, die afgelopen week werd uitgezonden, is te zien hoe zussen Kendall en Kylie Jenner elkaar een maand lang niet gesproken hebben na een hevige ruzie in Palm Springs. “We hebben nog nooit zo lang niet tegen elkaar gesproken”, zegt Kendall tijdens de aflevering.

Het overkomt zelfs de rijkste zusjes: ruzie over geleende kleren. In de nieuwste aflevering van Keeping Up With The Kardashians is te zien hoe Kendall (25) en Kylie (23) hevig ruzie maken na een etentje in Palm Springs. Kylie en Kendall zaten in dezelfde auto om naar huis te gaan, maar Kylie weigerde Kendall thuis te brengen. De twee kregen ruzie, schreeuwden naar elkaar en er werden zelfs slagen uitgedeeld. Volgens Kendall zou Kylie zelfs haar hak in Kendall’s nek gezet hebben.

Een maand later hadden de twee nog steeds niet met elkaar gesproken. “Het is vreemd want we hebben nog nooit zo lang niet tegen elkaar gesproken”, zei Kendall. Het enige contact dat ze hadden was via Instagram, toen Kylie een foto publiceerde van hen twee. Daarop antwoordde Kendall: “hadden we geen ruzie?” Waarop Kylie zei:” Ja, maar mijn borsten zien er goed uit op deze foto”.

LEES OOK. Kris Jenner barst in tranen uit nadat Kourtney Kardashian klaagt dat ze al jarenlang gepest wordt door haar zussen

Uiteindelijk was het Kendall die als eerste de stap richting verzoening zette toen ze met Kylie belde en vertelde dat hun ruzie haar aan een boek deed denken dat Kylie haar ooit getoond had. In een van de passages stond namelijk dat trots voorkomt uit angst. “Het deed me aan onze ruzie denken, want we zijn beiden alpha, beiden stoere meiden”, zei Kendall. De ruzie werd nadien ook uitgesproken.

Het is trouwens niet de eerste keer dan er sprake is van een hevige ruzie binnen de Kardashian-clan. Onlangs hadden Kourtney en Kim ook een hevige ruzie waarbij ze zelfs begonnen te worstelen en Kim Kourtney in het gezicht sloeg.

(lto)

Aangeraden
Aangeboden door onze partners

Lees ook