SJOTCAST. Marathon met Bjorn Ruytinx: “Van het café rechtstreeks naar de training: Ja, dat is een paar keer gebeurd” En win een shirt van KRC Genk!

Bjorn Ruytinx kwam, zag en bleef twee uur hangen in de studio van onze voetbalpodcast Sjotcast. 

We zijn met zijn allen opnieuw in lockdown, maar Sjotcast gaat door. In deze podcast van Het Nieuwsblad nemen cheffen Gert Gysen en Guillaume Maebe en eindredacteur Lars Godeau u mee doorheen de wondere wereld van het voetbal: op, maar vooral ook naast het veld. In deze dertiende aflevering van seizoen 3 vraagt Guillaume zich af waarom Hendrik Van Crombrugge nu wel een contractverlenging krijgt, snakt Lars naar een beetje normaal bij strafschoppen en doet gast Bjorn Ruytinx ons twee uur lang aan zijn lippen hangen.

Guillaume Maebe

Sjotcast: elke maandag om 16u

In Sjotcast verhalen Guillaume Maebe, Gert Gysen en Lars Godeau over het leven van de jonge journalist in de grote voetbalwereld. Af en toe met een gast, af en toe met hun drietjes. Ook in het derde seizoen komt er elke maandag een aflevering online, telkens om 16 uur.

‘Sjotcast’: beluister hier alle afleveringen van onze voetbalpodcast.

Win een gesigneerd shirt van Genk!

Sjotcast gaat ook de tour van de prijzen op. In onze voetbalpodcast kunt u nu ook met de regelmaat van de klok een prijs winnen. Deze week kan u een gesigneerd shirt van de nieuwe club van John van den Brom winnen: KRC Genk. Beantwoord onderstaande wedstrijd- en schiftingsvraag en maak kans!

Aangeboden door onze partners