Vader van Valerie De Booser wil zich verzoenen met zijn dochter: “Ik was te streng in haar keuze van mannen”

Bron © Dag Allemaal

Marc De Windt, de papa van Valerie De Booser, heeft in Dag Allemaal de wens uitgesproken om zijn dochter en zijn kleinkinderen weer te zien. De Booser verbrak alle contact, volgens haar vader omdat hij haar wou beschermen voor slechte mannen.

Zijn kleinkinderen Nono en Zita heeft hij nooit gezien, hun geboortes moest hij in de pers vernemen. En met haar ex Koen Wauters heeft hij één keer héél kort gesproken. Nee, tussen Valerie De Booser - ze nam de achternaam van haar moeder aan - en haar vader botert het al jaren niet meer.

“Te streng”

In een interview met Dag Allemaal drukt hij nu de hoop uit om daar verandering in te brengen. “Ik hoop dat Valerie ziet dat ik deed wat elke goede vader zou doen”, zegt hij. “Ik was te streng in haar keuze van mannen, maar ik deed dat om goed te doen.”

Over de exen van De Booser krijgt De Windt weinig goeds over z’n lippen. Jo Planckaert “beschouwde haar soms meer als chauffeur dan als vriendin” en over Koen Wauters “had ik ook al vreemde dingen gehoord: dat hij een vrouwengek was en er een liederlijke levensstijl op nahield.”

Maar nu hoopt de vader dus op een verzoening. “Ik heb haar altijd doodgraag gezien en ik denk dat zij mij diep vanbinnen ook nog graag ziet.”

bekijk ook

Valerie De Booser over haar nieuwe liefde na breuk met Koen Wauters: “De kinderen hebben zelf gevraagd om Dirk te leren kennen”