Christophe uit ‘Blind getrouwd’ niet langer samen met vriend: “2020, ge zijt werkelijk een kutjaar”

Christophe Ramont, bekend van ‘Blind getrouwd’, en zijn vriend Carl zijn uit elkaar. Dat heeft Christophe zelf aangekondigd op zijn sociale media. In ‘Blind getrouwd’ was Christophe even gehuwd met Nick Laenen, maar de twee gingen aan het eind van het programma weer uit elkaar.

“Helaas…Carl en ik hebben recent beslist een streep te trekken onder onze relatie”, zo vertelt Christophe. “We hebben het allemaal al mee gemaakt: elkaar doodgraag zien maar beseffen dat het niet zal lukken om als partners verder door het leven te gaan. We gaan met een gebroken hart maar wel als vrienden uit elkaar. In dit verhaal draagt niemand schuld, we hebben ons best gedaan en meer kan je niet verlangen. Er is geen derde in het spel voor wie het zich zou afvragen. Alsof een nieuw lief zelfs maar een optie is, een kat aanschaffen lijkt op dit moment waarschijnlijker.”

De twee zullen binnenkort wel nog op VTM Go te zien zijn in het online programma ‘Up to date’, dat komt omdat de opnames van een tijdje geleden dateren. “2020: ge zijt werkelijk een kutjaar.”