Welke boerenromance houdt stand? Dramatische wendingen in finale ‘Boer zkt vrouw’

Tristan verklapt hoe hij meteen wist dat Lucas zijn type was. Maar staat hun relatie drie maanden na het keuzemoment nog overeind? Foto: VTM

Een en al romantiek tijdens de reizen van de ‘Boer zkt vrouw’-koppels vorige week, maar is het drie maanden later overal nog steeds koek en ei? De laatste aflevering belooft alvast enkele dramatische wendingen.

Cupido schoot het voorbije seizoen flink raak in Boer zkt vrouw. Liefst vijf van de zes boeren leken de liefde te hebben gevonden, goed voor een record in het programma. Dina Tersago (41) en An Lemmens (40) rijden vanavond nog één keer naar de boerderijen om te checken of hun missies geslaagd zijn.

De eerste halte is varkensboer Bart. Briefschrijfster Céline leek de perfecte keuze. In die mate zelfs dat Dagmar en Lotte voortijdig naar huis vertrokken. Ook bij kippenboer Frits werden snel conclusies getrokken. Het stond haast op voorhand vast dat hij zou kiezen voor Hanne. Is de crush voorbij of hebben de twee al verdere stappen in hun relatie genomen?

Vuur en vlam

Tijdens hun romantische trip naar Cap Gris-Nez vertelde Sarah dat ze dolverliefd was op perenboer David, en ook hij leek voor haar te zwichten. Maar écht verliefd, dat was David nog niet. “Ik ben blij dat ik Sarah gekozen heb, maar er moet nog heel wat gebeuren om in vuur en vlam te staan.”

Op zijn beurt verklapt koeienboer Tristan in de finale dat hij al snel wist dat hij voor de Nederlander Lucas zou kiezen. “Qua uiterlijk en persoonlijkheid was hij mijn type. Lucas ging tegen me in, en dat was wat ik moest hebben.” Of dácht Tristan dat alleen maar? Voorts komen we te weten hoe het paardenverzorgster Veerle en securityagent Thibaut is vergaan, en of het dan toch nog iets is geworden tussen Dries en Melissa.

Boer zkt vrouw

VTM, 20.35 uur

Door Tom Vets