Elke uit ‘Blind Getrouwd’ vindt nieuwe liefde via Tinder

© Het Nieuwsblad

Het leek lange tijd goed af te lopen, maar vijf maanden na het einde van het vijfde seizoen van ‘Blind getrouwd’ strandde het huwelijk van Elke Voorspoels (38) met Tim Beer dan toch. Maar dankzij Tinder heeft zij nu toch een nieuwe liefde gevonden. Dat zegt ze in Het Laatste Nieuws.

jvhBron: Het Laatste Nieuws

Elke leerde via die app een 31-jarige basketter en leerkracht lichamelijke opvoeding uit Sint-Niklaas kennen. “Op een rustige zondagavond begon ik uit verveling te swipen op Tinder. Hij begon met mij te chatten en ik vond hem meteen grappig. Na enkele weken spraken we af op restaurant en op café en het klikte zo goed dat het al snel meer werd.” Van samenwonen is – mede door de coronamaatregelen – nog geen sprake. “Voorlopig hebben we geen concrete plannen, al hebben we het er soms wel over.”

Elke is nog steeds goed bevriend met haar ex-man Tim. “Elkaar ontmoeten is nog niet gelukt, maar ik ben zeker dat het zal klikken tussen hen. Ik kan het ook heel goed vinden met Tims nieuwe vriendin. In periodes hoor ik haar meer dan Tim, we spreken ook apart af. Ik ben heel blij dat mijn vriendschap met Tim overeind blijft.”

Aangeboden door onze partners

Lees ook