Moeder van Harry Styles verdedigt zijn covershoot in jurk: “Wie houdt nu niet van een verkleedpartij?”

 

 ©  Twitter/Instagram

De covershoot van Harry Styles in Vogue - eerste man op de voorpagina en dan nog in een jurk- heeft héél veel reacties losgemaakt. Goede, maar vaak ook gemene reacties. Anne Twist, de mama van het popicoon, voelde zich geroepen om haar zoon te verdedigen.

De shoot voor Vogue was in heel wat opzichten historisch: voor het eerst in de 127-jarige geschiedenis van het iconische blad stond een man alleen op de cover. Maar ook het type shoot viel op: Styles droeg een jurk en een rok. En dat lokte héél wat reacties uit. Onder meer vanwege Candace Owens, een Amerikaanse conservatieve auteur, die de styling beschreef als “de vervrouwelijking van de man en opriep om de mannelijke man terug te brengen.”

Op ITV reageerde Anne Twist (51), de mama van Harry: “Ik denk dat ik wel iets te maken heb met zijn androgyne look want ik was vroeger altijd een grote fan van verkleedpartijtjes. Zijn zus vond dat vreselijk, maar Harry genoot daar enorm van. En eerlijk: wie houdt er nu niet van om zich af en toe eens te verleden?”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

LEES OOK