Michael B. Jordan uitgeroepen tot meest sexy man van 2020

 ©  Photo News

Michael B. Jordan is door het Amerikaanse magazine People uitgeroepen tot de meest sexy man van 2020. De 33-jarige acteur onttroont daarmee zanger John Legend, die vorig jaar tot Sexiest Man Alive gekroond werd.

flb

Michael B. Jordan, bekend van onder meer de films Black panther en Creed, mag zich een jaar lang de meest sexy man ter wereld noemen. “Het is een cool gevoel”, zegt hij in een interview in People. “Het is iets waar veel mensen een mening over hebben. Mijn vrienden maakten wel eens grappen tegen mij van Mike, dit is het ene ding dat je waarschijnlijk niet gaat krijgen. Dus het voelt goed. Het is een leuke club om deel van uit te maken.”

Onder meer Idris Elba, Dwayne Johnson en Blake Shelton behoren tot de recente titelhouders. Mel Gibson was in 1985 de eerste die van People de titel kreeg. Overigens vindt de onttroonde John Legend het niet zo erg dat hij niet langer de meest sexy man op aarde is. “Ik vond de hele ervaring erg leuk en heb geprobeerd er veel plezier van te beleven, maar ik ben er helemaal klaar voor om deze titel af te staan”, zei de zanger.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook