Gluren bij BV’s: Natalia sluit mooie periode af, Dina Tersago probeert nieuwe look

Experimentjes met haar, afsluiten van een tijdperk en warme ode aan mama’s: de afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen.

Dina Tersago met rood haar? Zo goed ziet dat eruit.

Nog een leeg WC-rolletje op overschot? En ook aluminiumfolie? Veronique Leysen deelt een handige tip om je (lange) froufrou perfect te doen vallen. Kijk en leer.

De lange blonde, sluike haren van Bab Buelens maakten plaats voor een weelderige krullenbos. Belangrijk om weten: dit effect is moeilijk te realiseren met WC-rolletjes als krulspelden.

Ten huize Bailleul-Embrechts-Santos zijn er knuffelcontacten in overvloed, zo toont Tine Embrechts aan met een foto van gezelligheid in haar living.

Na een jarenlange strijd tegen dementie verloor Kathleen Aerts haar mama. Ze plaatste een emotioneel tekstje bij een foto van vroeger.

Ook Sandrine André moest negen jaar geleden afscheid nemen van haar mama die aan dementie leed. Zij deelde een foto om haar te herdenken.

“Met de baby is alles goed gekomen”, schrijft Evi Hanssen bij een foto uit de oude doos van zichzelf en haar nichtje.

Lize Feryn blikt terug op die keer dat ze een kostuum maakte in de vorm van een doos Kleenex, maar het resultaat meer op een gigantische vagina leek…

De borstvoedingsperiode geven is zo goed als voorbij voor Natalia. “Het was zo’n mooie ervaring. Ik kan het met niets anders vergelijken”, schrijft ze bij een foto met dochtertje Bobbi-Loua (acht maanden) aan de borst.

Ook Sam De Bruyn sloot een periode in zijn leven af: hij trok de deur van de radiostudio bij Qmusic achter zich dicht.

Door vwh