Ibrahimovic vermoedelijk maand aan de kant, Milan maakt zich ook zorgen om… Saelemaekers

Foto: Photo News

Het was niet alles rozengeur en maneschijn na de zege van AC Milan tegen Napoli (3-1). In het vooruitzicht van de Europese wedstrijd tegen Lille, komende donderdag, maakt het Italiaanse team zich zorgen om twee spelers.

LEES OOK. Zlatan Ibrahimovic loodst AC Milan met twee goals voorbij Napoli, waar ook Dries Mertens zijn doelpuntje meepikt

Twee spelers kwamen namelijk niet ongeschonden uit de partij tegen Mertens en co. Tweevoudig doelpuntenmaker en absolute vedette Zlatan Ibrahimovic verliet het veld na 78 minuten met het vermoeden van een dijblessure. De Zweedse aanvaller werd vanochtend al onderzocht en zou een hamstringblessure hebben opgelopen. Er wacht hem een vermoedelijke inactiviteit van vier weken.

Een tweede speler waarover de Milanezen zich zorgen maken is… Alexis Saelemaekers. De middenvelder heeft zich in geen tijd bij de Rossonieri opgewerkt tot een basisspeler op wie men graag beroep doet. Saelemaekers verstuikte gisteren zijn linkerenkel. Ook hem wacht verder onderzoek om te zien of hij donderdag kan spelen.

Door gvdl
AANGERADEN