Dior waagt zich voor het eerst aan loungewear

 ©  Dior

Omdat we tegenwoordig allemaal vaker een trainingsbroek aantrekken dan een nette kantooroutfit, springen ook de modehuizen mee op de kar van de loungewear. Laatste in rij is Dior. Dat lanceert nu de collectie Dior Chez Moi.

flb

Voor het eerst in zijn geschiedenis heeft het Franse modehuis Dior een collectie loungewear gelanceerd. Die kreeg de naam Dior Chez Moi en bestaat uit een resem kledingstukken die ideaal zijn om de dag binnen mee door te brengen. Het gaat onder meer om pyjama’s, ondergoed, badjassen, poncho’s, wat badmode om in stijl op je terras te zitten en schoeisel als slippers, enkellaarsjes en sneakers.

Creatief directeur Maria Grazia Chiuri ontwierp de collectie toen ze zelf in quarantaine zat en ze koos voor een beperkt kleurenpalet in zwart en wit. Voor de prints werd geopteerd voor de typische Toile de Jouy van Dior, tekeningen van dierenriemen en het welbekende monogram van het modehuis. “Deze creaties vieren de kunst van het leven thuis in stijl”, klinkt het.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten