SJOTCAST. Lukas Van Eenoo: “Cercle dat voortaan zijn thuismatchen speelt in ’t Kuipje van Westerlo: dat zou fantastisch zijn” Aflevering 14 staat nu online!

Lukas Van Eenoo liet geen onderwerp liggen tijdens zijn passage in Sjotcast. 

We zijn met zijn allen opnieuw in lockdown, maar Sjotcast gaat door. In deze podcast van Het Nieuwsblad nemen cheffen Gert Gysen en Guillaume Maebe en eindredacteur Lars Godeau u mee doorheen de wondere wereld van het voetbal: op, maar vooral ook naast het veld. In deze veertiende aflevering van seizoen 3 bejubelt Guillaume Stef Peeters, deelt Gert zijn mooiste herinneringen aan het Westelse ‘t Kuipje en heeft Lukas van Eenoo een diepteanalyse klaar over de hondenbrokken van Tom Pietermaat.

Guillaume Maebe

Sjotcast: elke maandag om 16u

In Sjotcast verhalen Guillaume Maebe, Gert Gysen en Lars Godeau over het leven van de jonge journalist in de grote voetbalwereld. Af en toe met een gast, af en toe met hun drietjes. Ook in het derde seizoen komt er elke maandag een aflevering online, telkens om 16 uur.

‘Sjotcast’: beluister hier alle afleveringen van onze voetbalpodcast.

Win een gesigneerd shirt van KVC Westerlo!

Sjotcast gaat ook de tour van de prijzen op. In onze voetbalpodcast kunt u nu ook met de regelmaat van de klok een prijs winnen. Deze week kan u een gesigneerd shirt van de club van Lukas Van Eenoo winnen: KVC Westerlo. Beantwoord onderstaande wedstrijd- en schiftingsvraag en maak kans!

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten