Abonnee worden? Kies je leesformule

Hart gevolgd naar Gent en nu enige stijger in prestigieuze restaurantgids: “Eenvoud is onze sterkste kant”

Hart gevolgd naar Gent en nu enige stijger in prestigieuze restaurantgids: “Eenvoud is onze sterkste kant”

De ploeg van Il Mezzogiorno, (zonder dochter Nerina Triolo, die vaak helpt): achteraan vlnr. Manuela Morariu, Luana Verbanac, zaakvoerder en kok Michele Triolo en kok Patricio Perez; vooraan Nino Triolo en Gustave Demoen. Foto: if

Gent -

Slechts één Gents restaurant krijgt in de eetgids Gault&Millau 2020 meer punten (13/20) dan het jaar voordien: Il Mezzogiorno op de Baudelokaai. “Ik ben eenvoudig opgegroeid en het restaurant zal eenvoudig blijven.”

Il Mezzogiorno is de virtuele scheidingslijn tussen het rijke Noorden van Italië en het arme Zuiden. Het is vanuit de onderkant van de laars, meer bepaald het Siciliaanse dorpje San Michele, dat Michele ...

AANGERADEN
Meest recent