Oeps: Madonna gaat viraal omdat mensen denken dat zij dood is, niet Maradona

Madonna levend en wel 

Madonna levend en wel ©  rr

Verwarring op sociale media. Na de aankondiging van de dood van stervoetballer Diego Maradona, regende het plots berichten over de dood van zangeres Madonna. Maar de 62-jarige zangeres is, dat had u al begrepen, springlevend.

tg

’Madonna’ werd rond zes uur woensdagavond een van de populairste onderwerpen op Twitter. Niet lang daarna leken mensen het door te hebben en verdween de naam alweer uit het lijstje.

‘Rust in vrede, Madonna’ en ‘veel te snel uit dit leven getrokken’ verscheen op sociale media. Wellicht gepost door mensen die niet van voetbal houden of niets van voetbal kennen. Maar al snel gingen de berichten een eigen leven leiden en duurde het een tijdje voor iedereen besefte dat het Breaking News in feite een grote flater was.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Want niet de 62-jarige zangeres en Queen of Pop Madonna was overleden, wel de 60-jarige Argentijnse voetbalster Diego Maradona. Daarop schreef iemand R.I.P. Madonna, ik zal die wedstrijd tegen Engeland nooit vergeten.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten