‘Thuis’ met familie: na zoon nu ook dochter van Bart ‘Waldek’ Van Avermaet in soap te zien

Foto: © VRT Liesbeth Verhulst

In ‘Thuis’ mogen ze sinds donderdagavond een nieuw personage verwelkomen. De blonde Roxanne komt hengelen naar de diensten van Boowie. De actrice die Roxanne vertolkt, is geen onbekende. Eve Van Avermaet (28) is de dochter van Bart Van Avermaet (59), die al negentien jaar lang Waldek Kosinski speelt in de Eén-soap.

Zijn relatie met Viv (Lynn Van den Broeck) was geen lang leven beschoren, dus doet Lowie (Mathias Vergels) weer wat hij eerder al deed na de breuk met Olivia. Rondfladderen en daten. Wanneer Roxanne binnenwandelt in het kantoor van Boowie en hem na de meeting mee uit eten vraagt, ziet de casanova zijn kans. De zoveelste scharrel lijkt het, maar Roxanne is meer van plan. En dat belooft niet veel goeds.

‘Thuis’ met familie: na zoon nu ook dochter van Bart ‘Waldek’ Van Avermaet in soap te zien
Eve Van Avermaet als Roxanne. Foto: vrt

Die rol is weggelegd voor Eve Van Avermaet, de 28-jarige dochter van Bart Van Avermaet, alias Waldek Kosinski. Al heeft ze voorlopig geen verhaallijnen kruisen met haar vader, waardoor ze nog niet samen moesten spelen.

Het is niet voor het eerst dat er een kind van Van Avermaet meespeelt in de Eén-reeks. Ook zijn zoon Vic speelde al twee keer mee. Twaalf jaar geleden nog als pestkop van zijn fictieve adoptiezoon Kasper, daarna als Dimitri, een medestudent van Olivia (Moora Vander Veken) en Jana (Joy Anna Thielemans).

Door eadp
Meest recent