Rebel Wilson is meer dan 20 kilo kwijt en behaalt zo streefgewicht

 

 ©  Photo News

Actrice Rebel Wilson (40) heeft haar streefgewicht van 75 kilo gehaald. In haar Instagram Stories laat ze weten dat ze een maand eerder dan verwacht op het punt is gekomen waar ze naartoe werkte.

flb

De transformatie die Rebel Wilson de afgelopen maanden heeft doorgemaakt, is verbluffend. Op Instagram liet ze weten dat haar streefgewicht nu bereikt is. Bij een foto van haar weegschaal schrijft ze: “Het gaat niet om een bepaald gewicht, het gaat erom gezond te zijn. Ik had alleen iets meetbaars nodig om dat doel te bereiken, en dat was 75 kilo.”

De Australische actrice heeft het afgelopen jaar geregeld foto’s en filmpjes gedeeld over haar nieuwe levensstijl. Ze vertelde onder meer dat toen ze gedwongen thuis kwam te zitten door het coronavirus, ze in de eerste plaats is gaan ontstressen. Dat zou hebben geleid tot meer beweging en een ander eetpatroon.

In een interview met People eerder deze maand liet ze echter weten dat ze nog steeds niet altijd voor de gezondste opties kiest. “Het gaat erom een balans te vinden. Dus soms kies ik wel voor fastfood, maar dan eet ik wel maar de helft van wat ik vroeger at.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

LEES OOK