SJOTCAST. Frank Raes: “Toen ik Maradona kruiste, heb ik hem toch even aangeraakt” Aflevering 15 staat online!

Chef Voetbal Ludo Vandewalle en commentator Frank Raes: vaten vol ervaring in Sjotcast deze week. 

We zijn met zijn allen opnieuw in lockdown, maar Sjotcast gaat door. In deze podcast van Het Nieuwsblad nemen cheffen Gert Gysen en Guillaume Maebe en eindredacteur Lars Godeau u mee doorheen de wondere wereld van het voetbal: op, maar vooral ook naast het veld. In deze vijftiende aflevering van seizoen 3 komen voetbalcommentator Frank Raes en chef voetbal Ludo Vandewalle langs voor een trip down memory lane.

Guillaume Maebe

Sjotcast: elke maandag om 16 uur

In Sjotcast verhalen Guillaume Maebe, Gert Gysen en Lars Godeau over het leven van de jonge journalist in de grote voetbalwereld. Af en toe met een gast, af en toe met hun drietjes. Ook in het derde seizoen komt er elke maandag een aflevering online, telkens om 16 uur.

‘Sjotcast’: beluister hier alle afleveringen van onze voetbalpodcast.

Win een gesigneerd shirt van Moeskroen!

Sjotcast gaat ook de tour van de prijzen op. In onze voetbalpodcast kunt u nu ook met de regelmaat van de klok een prijs winnen. Deze week kan u een gesigneerd shirt van Moeskroen winnen, na het puntengewin tegen Club Brugge meer dan ooit een titelkandidaat in dit gekke voetbaljaar. Beantwoord onderstaande wedstrijd- en schiftingsvraag en maak kans!

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten