Marc Van Ranst wordt gastpresentator op Studio Brussel

Marc Van Ranst wordt binnenkort (heel even) radiopresentator op Studio Brussel. 

Marc Van Ranst wordt binnenkort (heel even) radiopresentator op Studio Brussel. ©  Photo News

Het einde van het jaar nadert met rasse schreden, dus is het weer lijstjestijd. Op Studio Brussel start aan het einde van de maand het aftellen naar de De tijdloze 100. En ja hoor, ook daar ontsnappen we niet aan Marc Van Ranst. De viroloog wordt immers, samen met Ella Leyers en Delphine Lecompte, één van de gastpresentatoren.

Wout Desmytere

Dit jaar werd Marc Van Ranst, naast viroloog, gebombardeerd tot televisiefiguur. En op de valreep wordt hij in 2020 ook nog radiopresentator. In De tijdloze countdown, het programma op Studio Brussel waarin de platen worden overlopen die de De tijdloze 100 net niet haalden, wordt hij één van de gastpresentatoren.

Vaste presentatoren Roos Van Acker, Nelles De Caluwé, Fien Germijns, Bert Van Steenberghe en Hannelore Van Besouw laten zich naast Van Ranst nog bijstaan door dertien andere gastpresentatoren. Denk aan Ella Leyers, Delphine Lecompte, Mathieu Terryn, Christina De Witte, Flip Kowlier, Gloria Monserez, Serine Ayari, Sihame El Kaouakibi, Joost Zweegers en voormalig Studio Brussel-presentatoren Ayco Duyster, Hakim & Faisal Chatar en Tomas De Soete.

Van zaterdag 26 december tot en met woensdag 30 december hoor je hen allemaal passeren op Studio Brussel. Op 31 december wordt de effectieve lijst gedraaid.

LEES OOK