SJOTCAST. Joris Brys: “Ik ging ooit testen bij Antwerp. Tof, tot de spelers zeiden ‘jij komt er niet in’.” En win een shirt van KRC Genk!

Voetbalpresentator en radiostem Joris Brys bezorgde de cast een wijze opname. 

Nog geen fans in de Belgische voetbalstadions, maar dat belet Sjotcast niet om wekelijks door te gaan. In deze podcast van Het Nieuwsblad nemen cheffen Gert Gysen en Guillaume Maebe en eindredacteur Lars Godeau u mee doorheen de wondere wereld van het voetbal: op, maar vooral ook naast het veld. In deze zestiende aflevering van seizoen 3 snorde Guillaume een verhaaltje op uit Denemarken, kan Jean Butez collega-doelman Gert niet bekoren en vertelt gast Joris Brys hoe een zetel, een TV en een pot nootjes zijn voetbalpassie vormde.

Guillaume Maebe

Sjotcast: elke maandag om 16 uur

In Sjotcast verhalen Guillaume Maebe, Gert Gysen en Lars Godeau over het leven van de jonge journalist in de grote voetbalwereld. Af en toe met een gast, af en toe met hun drietjes. Ook in het derde seizoen komt er elke maandag een aflevering online, telkens om 16 uur.

‘Sjotcast’: beluister hier alle afleveringen van onze voetbalpodcast.

Win een gesigneerd shirt van leider KRC Genk!

Sjotcast gaat ook de tour van de prijzen op. In onze voetbalpodcast kunt u nu ook met de regelmaat van de klok een prijs winnen. Deze week kan u een gesigneerd shirt van leider KRC Genk winnen, na de zege tegen Antwerp meer dan ooit een titelkandidaat. Beantwoord onderstaande wedstrijd- en schiftingsvraag en maak kans!

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten