‘Friends’-ster Matthew Perry stelt zijn verloofde voor via Instagram

Foto: Photo News

Tot grote vreugde van zijn fans heeft Friends-acteur Matthew Perry, voor eeuwig gelinkt aan het personage Chandler Bing, zijn verloofde Molly Hurwitz voorgesteld via Instagram. De twee maken op die manier meteen ook reclame voor een kledinglijn die de acteur voor het goede doel heeft uitgebracht.

Matthew Perry (51) en Molly Hurwitz (29) zijn al drie jaar een koppel en kondigden onlangs aan dat ze gaan trouwen. Het feit dat ze een relatie hebben, kwam pas in februari bovendrijven en al die tijd hield de acteur haar op sociale media voor de wereld verborgen. Tot zondag. Toen deelde hij in een klap op Instagram twee foto’s van zijn verloofde.

Zo poseert ze met een T-shirt en pet aan die Perry heeft ontworpen en waarop bekende quotes uit Friends staan van hem. De opbrengst van de kledingstukken, die via een tijdelijke webshop worden verkocht, gaat naar coronagerelateerde goede doelen.

De acteur deelde ook een foto van zichzelf waarop hij in een van de T-shirts poseert. Op het kledingstuk staat de tekst: “Could this be any more of a T-shirt?” Erboven zijn drie getekende versies van een dansende Chandler gedrukt.

Door flb
AANGERADEN