HET WIELERJAAROVERZICHT. Beluister vanaf 15/12 ons vierdelig jaaroverzicht met Oliver Naesen!

Oliver Naesen is onze eindejaarsanalist van dienst.

December is de maand van de lijstjes en de jaaroverzichten. Dat is in het wielrennen niet anders. Samen met profrenner Oliver Naesen (AG2R) fileren interviewer Lars Godeau en wielerredacteur Bram Vandecapelle het unieke wielerjaar 2020. Het resultaat is een vierdelige podcastreeks die u vanaf dinsdag 15 december kan beluisteren.

Naesen en gesprekspartners hebben het dinsdag in hun eerste aflevering over het niet zo klassieke voorjaar. Woensdag snijden ze het thema corona aan, de derde aflevering op donderdag draait rond de Ronde van Frankrijk en vrijdag sluit men af met het najaar en de verkiezing van de Flandrien.

Ontdek de podcasts van ‘De Koers is van ons’

Het is niet zomaar een slogan, het is het hele jaar het motto van Het Nieuwsblad. De Koers, die is van ons. In tekst, maar ook in audio. Daarom biedt Het Nieuwsblad u naast krant en site doorheen het seizoen een reeks wielerpodcasts aan. Met het wielerjaaroverzicht met Oliver Naesen zijn we toe aan onze meest recente worp. Wie na deze reeks de smaak te pakken heeft, kan via onderstaande link al onze wielerproducties terugvinden. De voetballiefhebbers onder u kunnen elke maandag dan weer genieten van Sjotcast, onze podcast over voetbal.

Podcast De Koers is van Ons. Beluister hier al onze producties.

Door Guillaume Maebe
AANGERADEN