Sylvie Meis geeft toe: “Ik gebruik fillers en ik vind het fantastisch”

Foto: ISOPIX

Ze heeft het lang ontkend, maar dinsdag gaf Syvlie Meis toe op Instagram dat ze fillers gebruikt. De presentatrice had tot nu toe altijd volgehouden niets te hebben veranderd aan haar gezicht. Maar nu ze ambassadrice wordt van een merk voor fillers, heeft ze besloten dat het tijd was om toe te geven.

“Ik ben zeer trots om eindelijk aan te kondigen dat ik de nieuwe ambassadrice ben van Juvéderm. Deze samenwerking betekent veel voor mij! Het is tijd om openlijk te spreken over injecteerbare gelfillers’, schrijft Meis op Instagram. “Fillers kunnen rimpels verzachten, meer volume creëren in je lippen, je jukbeenderen definiëren en zoveel meer.” De presentatrice geeft ook toe dat de fillers deel uitmaken van haar schoonheidsroutine en ze er absoluut van houdt.

Nochtans had Meis altijd ontkend fillers of andere ingrepen te laten doen. Wel vertelde ze eerder aan RTL Boulevard dat ze “openstond voor plastische chirurgie als het zo ver zou komen”. Vorig jaar kwam er trouwens nog hevige kritiek op de looks van Meis omdat ze haast onherkenbaar was op nieuwe foto’s.

Door lto
AANGERADEN