“Is dit het kutbeeld?” Koningin Máxima weet niet hoe ze moet reageren na ongepaste opmerking

“Is het dit kutbeeld?” De Nederlandse koningin Máxima wist tijdens een digitale conferentie niet hoe ze moest reageren op een ongepaste opmerking van een van de deelneemsters. Maar haar verbouwereerde blik sprak boekdelen.

Máxima nam donderdag deel aan een virtuele meeting. Daarin had ze van thuis uit een directe videoverbinding met honderd dames van Fempower your growth, een programma voor gedreven vrouwelijke ondernemers en ervaren bankiers.

Nadat de moderator de koningin had verwelkomd en de conferentie ingeleid, maakte een van de deelneemsters een nogal vrijpostige commentaar. “Kan het ook nog beter beeld worden? Of is het gewoon dit kutbeeld?” vroeg ze luidop, wellicht niet beseffende dat de Nederlandse vorstin haar opmerking kon horen.

Máxima schrok zichtbaar, zo valt op in een filmpje van het Nederlandse tv-programma Blauw bloed. En ook de leidster van het debat wist niet hoe juist te reageren op het pijnlijke voorval: “Ik moet zeggen dat ik van mijn à propos ben. Excuses.”

Bekijk hieronder de video:

bekijk ook

Koningin Máxima imponeert met decolleté: “Sexy en verfijnd”

Youtuber stelt Nederlandse prinses ondeugende vraag: “Hoe is Máxima achter de schermen?” En zij reageert opvallend eerlijk

Zie jij het ook? Dit meisje lijkt wel héél goed op Nederlandse prinses Amalia

Door dhs
AANGERADEN