HET WIELERJAAROVERZICHT. Oliver Naesen over het aparte najaar: “Of ik ooit nog de Ronde win? Er hebben al slechtere coureurs gewonnen.” Aflevering 4 staat online!

Oliver Naesen sluit ons jaaroverzicht af met zijn analyse van het niet zo klassieke wielernajaar.

December is de maand van de lijstjes en de jaaroverzichten. Dat is in het wielrennen niet anders. Samen met profrenner Oliver Naesen (AG2R) fileren interviewer Lars Godeau en wielerredacteur Bram Vandecapelle het unieke wielerjaar 2020. Vandaag deel 4: het éénmalige klassieke najaar en de verkiezing van Wout van Aert tot Flandrien 2020.

Ontdek de podcasts van ‘De Koers is van ons’

Het is niet zomaar een slogan, het is het hele jaar het motto van Het Nieuwsblad. De Koers, die is van ons. In tekst, maar ook in audio. Daarom biedt Het Nieuwsblad u naast krant en site doorheen het seizoen een reeks wielerpodcasts aan. Met het wielerjaaroverzicht met Oliver Naesen zijn we toe aan onze meest recente worp. Wie na deze reeks de smaak te pakken heeft, kan via onderstaande link al onze wielerproducties terugvinden. De voetballiefhebbers onder u kunnen elke maandag dan weer genieten van Sjotcast, onze podcast over voetbal.

Podcast De Koers is van Ons. Beluister hier al onze producties.

Door Guillaume Maebe
AANGERADEN