Man City laat punten liggen tegen staartploeg West Bronwich, Wolverhampton verovert scalp van Chelsea

Bron © BELGA

Foto: Photo News

Manchester City heeft dinsdagavond op speeldag dertien in de Premier League een steek laten vallen tegen West Bromwich Albion. De Cityzens speelden thuis 1-1 gelijk.

City, met aanvoerder Kevin De Bruyne, kwam na een halfuur spelen op voorsprong via Ilkay Guendogan, die een assist van Sterling afrondde. Net voor de pauze zorgde Ruben Dias met een owngoal voor de gelijkmaker. In de tweede helft werd er niet meer gescoord. De Bruyne speelde de volledige match.

In het klassement is City met 20 punten uit twaalf matchen voorlopig pas zesde. West Bromwich (8 ptn) staat negentiende en voorlaatste.

Dendoncker mag vieren tegen Chelsea

Leander Dendoncker heeft zijn contractverlenging bij Wolverhampton kunnen vieren met een driepunter tegen Chelsea. De Wolves wonnen dinsdagavond met 3-2 van de Blues op speeldag dertien in de Premier League.

Dendoncker, die maandag tot 2023 bijtekende, werd aan de rust bij een 0-0 stand gewisseld. Vijf minuten na de pauze zette Giroud de bezoekers op voorsprong maar Wolverhampton kwam in de 66e minuut langszij via Daniel Podence. Diep in de blessuretijd zorgde Pedro Neto voor de 2-1.

In het klassement is Wolverhampton negende met 20 punten. Chelsea (22 ptn) blijft hangen op de vijfde plaats. Later op de avond komt Kevin De Bruyne nog in actie met Manchester City tegen West Bromwich Albion.

Door Maarten Delvaux
AANGERADEN