Wereldkampioen F1 Lewis Hamilton staat dicht bij contractverlenging bij Mercedes: “Ik ben van plan volgend jaar hier te zijn”

 

 ©  Photo News

Lewis Hamilton staat op het punt om zijn contract bij Formule 1-team Mercedes te verlengen. Mercedes plaatste op Twitter het bericht met de hashtag ‘announce’ en ‘soon’, wat erop wijst dat er snel meer nieuws zit aan te komen.

Bron: BELGA

In het bericht is ook de afbeelding van een handje met een pen (wat duidt op het ondertekenen van een contract) en quote van Hamilton opgenomen. “Ik ben van plan hier volgend jaar te zijn. Ik wil hier volgend jaar zijn,” klinkt het bij de Brit.

De 35-jarige Hamilton wordt vrijdag als wereldkampioen gehuldigd tijdens een evenement georganiseerd door de internationale autosportfederatie FIA. Het huidige contract van de zevenvoudig kampioen bij Mercedes loopt aan het einde van het jaar af, maar er bestaan dus geen twijfels over een contractverlenging.

Met zeven wereldtitels deelt Hamilton nu het record met Michael Schumacher. Hij kan de Duitser komend jaar dus overtreffen.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten