Raf Simons dompelt je met nieuw platform helemaal onder in zijn wereld

 ©  AP

Nu de volgende digitale modeweek nadert, onthult de Belgische ontwerper Raf Simons een nieuw platform. Dat laat fans toe om zijn universum verder te verkennen.

vwh

Met één klik in de wereld van Raf Simons duiken, het kan. Onze landgenoot neemt je op zijn gloednieuwe platform mee naar zijn wereld. Onder de naam “History of my world”, een titel die voor het eerst werd gebruikt voor de tiende verjaardagscollectie van Raf Simons in 2005, vind je een reeks collector’s items. “Dit nieuwe multidisciplinaire platform onderscheidt zich van het merk Raf Simons en biedt een curatie van stukken geselecteerd door Raf Simons. Ze weerspiegelen het standpunt, de esthetiek en de filosofie van de ontwerper”, staat er te lezen op de site.

Je vindt er onder meer een set van vier kaarsen, gegoten in de vorm van apothekersflessen, voor 450 euro. Deze zijn momenteel allemaal uitverkocht. In het aanbod zitten ook exclusieve dekens om je tijdens (en na) de feestperiode in te wikkelen vanaf 1.600 euro. Verder worden handgemaakte omslagen, verfraaid met spelden, patches en quiltfoto’s die herinneren aan de punkinvloeden van het Belgische label, verkocht. Of wil je jezelf een zeldzame boek van Raf Simons cadeau doen? De ontwerper zelf voorziet in elk verkocht exemplaar een persoonlijk bericht.

Een kijkje nemen doe je hier.

Aangeboden door onze partners