Ariana Grande maakt bekend dat ze gaat trouwen

 ©  Charles Sykes/Invision/AP

Ariana Grande gaat trouwen. Dat maakte de zangeres bekend door op Instagram een foto te plaatsen van haar diamanten verlovingsring, die ze kreeg van haar vriend Dalton Gomez. “Forever n then some”, luidt het onderschrift.

flb

De 27-jarige Ariana Grande zou sinds januari aan het daten zijn met vastgoedmakelaar Dalton Gomez. De zangeres wil de relatie niet al te publiekelijk maken, maar ondanks dat steekt ze nu niet onder stoelen of banken erg verliefd te zijn. En nu zit er dus ook een huwelijk aan te komen.

Scooter Braun, haar manager, zegt blij te zijn voor het stel. “Gefeliciteerd voor deze twee geweldige zielen”, zegt hij. “Ari, we houden van je en kunnen niet gelukkiger voor je zijn. Dalton, je bent een gelukkig man.” Ook haar fans en vrienden reageren verheugd op het nieuws. Zo wensten onder meer Hailey Bieber, Millie Bobby Brown en Kim Kardashian haar alle geluk.

Het is niet voor het eerst dat Ariana verloofd is. Twee jaar geleden kreeg ze ook al een aanzoek van haar toenmalige vriend, Saturday night live-ster Pete Davidson, maar die relatie liep op de klippen. De zangeres had eerder ook nog relaties met onder anderen Big Sean, Ricky Alvarez en Mac Miller.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook