George Clooney deelt handig trucje om kinderen zoet te houden in de kerstperiode

De Amerikaanse acteur George Clooney, papa van de driejarige tweeling Ella en Alexander, heeft een tip gedeeld om kinderen braaf te houden tijdens de feestdagen. Hij onthulde zijn advies in een virtueel interview in de The Late Show.

vwh

“Als ze ’s morgens nog slapen - ze slapen in dezelfde kamer - beginnen ze geluiden te maken. Je kunt horen dat ze beginnen spelen. Ik sta dan aan de andere kant van de deur en zeg hallo tegen de Kerstman”, vertelde Clooney.

“En ik zeg: ‘Wat doe je hier, Kerstman?’ En de Kerstman zegt: ‘Oh, ik zorg er alleen voor dat de kinderen overal braaf zijn’. Dan hoor je ze roepen dat ze braaf zijn. Als de ‘Kerstman’ weg is, komen ze naar buiten en gedragen zich ongelooflijk braaf.”

Clooney, die getrouwd is met de Britse rechter Amal Clooney en blijkbaar goed de Kerstman kan nadoen, zegt er ook bij dat hij probeert om zijn kinderen niet te Brits te doen klinken. “Ik probeer wanhopig om geen kleine Britten van te maken. Ze gebruiken soms meer Britse benamingen dan Amerikaanse.”

Aangeraden
Aangeboden door onze partners

Lees ook