SJOTCAST. Steve De Ridder: “Elke dag met Dries Mertens in een gammel busje naar de training: dat had wel iets.” En win een gesigneerd shirt van STVV!

Steve De Ridder ging deze keer niet op een bal zitten, maar wel op een stoeltje in de studio van Sjotcast. 

Nog geen fans in de Belgische voetbalstadions, maar dat belet Sjotcast niet om wekelijks door te gaan. In deze podcast van Het Nieuwsblad nemen cheffen Gert Gysen en Guillaume Maebe en eindredacteur Lars Godeau u mee doorheen de wondere wereld van het voetbal: op, maar vooral ook naast het veld. In deze achttiende aflevering van seizoen 3 waant Guillaume zich de slimste mens ter wereld waant, spreekt Lars zijn steun uit voor Standard-trainer Philippe Montanier en heeft Steve De Ridder het over plassende honden en gammele busjes. En af en toe over voetbal.

Guillaume Maebe

Sjotcast: elke maandag om 16 uur

In Sjotcast verhalen Guillaume Maebe, Gert Gysen en Lars Godeau over het leven van de jonge journalist in de grote voetbalwereld. Af en toe met een gast, af en toe met hun drietjes. Ook in het derde seizoen komt er elke maandag een aflevering online, telkens om 16 uur.

‘Sjotcast’: beluister hier alle afleveringen van onze voetbalpodcast.

Win een gesigneerd shirt van STVV!

Sjotcast gaat ook de tour van de prijzen op. In onze voetbalpodcast kunt u nu ook met de regelmaat van de klok een prijs winnen. Deze week kan u een gesigneerd shirt van STVV winnen. Beantwoord onderstaande wedstrijd- en schiftingsvraag en maak kans!

Aangeboden door onze partners