RECEPT. Hertengebraad met spinazie en bospaddenstoelen
© Shutterstock / Njam
In aanloop naar de feestdagen delen we deze week een voor-, hoofd-, en nagerecht uit het boek ‘Zoveel om te vieren’, dat verscheen naar aanleiding van de tiende verjaardag van kookkanaal njam! Vandaag op het menu: hertengebraad met spinazie en bospaddenstoelen.
vwh
Ingrediënten voor vier personen
Voor de fond
Voor de saus
ZO MAAK JE HET
6 uur op voorhand
Bereiden
Serveren
Beste van Plus
Lees ook
Gebrande cheesecake, gepekelde kalkoen en karamelsnoepjes: kerstrecepten van foodfenomeen Donna Hay
Japanse pannenkoekjes, ovenpasta en een veggie schotel waar ook je kinderen van smullen: recepten van Rani De Coninck
Waan je in het Oosten met streetfoodrecepten van het succesvolle Antwerpse restaurant Boker Tov
Verse fishburgers, een eigerecht om mee uit te pakken en een smeuïge crème brûlée-taart: straffe recepten van Sofie Dumont
Video
Hoofdpunten
Entourage van Mathieu van der Poel ontploft na behalen wereldtitel: “Tijdens die sprint gierde de adrenaline door ons lijf”
“Dit WK veldrijden kent geen verliezers”
Bondscoach Sven Vanthourenhout zag één foutje bij Wout van Aert: “Eerst de spurt aangaan was beter geweest! Maar of hij dan gewonnen had?”
Mathieu van der Poel glundert na “fantastisch duel” met Wout van Aert op WK: “Dit is een van de drie mooiste zeges uit mijn carrière”
Eli Iserbyt blij met brons: “Podiumfoto wordt er eentje om boven mijn bed te hangen”
James Cooke barst in tranen uit voor volle Lotto Arena na verrassing van Gert Verhulst
BV Hotspot. Lesley-Ann Poppe geeft zich bloot en op welke celeb lijkt Jitske Van de Veire?
Dit is de ‘oudere’ vrouw die prins Harry ontmaagd zou hebben: “Ik herinner me zijn ondergoed nog”
Studente geneeskunde speelt eerste keer mee met loterij en wint jackpot van 33 miljoen euro