RECEPT. Vegan chocomousse als kersttoetje
In aanloop naar de feestdagen delen we deze week een voor-, hoofd-, en nagerecht uit het boek ‘Zoveel om te vieren’, dat verscheen naar aanleiding van de tiende verjaardag van kookkanaal njam! Vandaag op het menu: chocomousse zonder ingrediënten van dierlijke oorsprong.
vwh
Ingrediënten voor 4 personen
Bereiden
Beste van Plus
Lees ook
Gebrande cheesecake, gepekelde kalkoen en karamelsnoepjes: kerstrecepten van foodfenomeen Donna Hay
Japanse pannenkoekjes, ovenpasta en een veggie schotel waar ook je kinderen van smullen: recepten van Rani De Coninck
Waan je in het Oosten met streetfoodrecepten van het succesvolle Antwerpse restaurant Boker Tov
Verse fishburgers, een eigerecht om mee uit te pakken en een smeuïge crème brûlée-taart: straffe recepten van Sofie Dumont
Video
Hoofdpunten
Belgisch koppel weigert vliegticket voor baby te kopen en laat kind achter in Israëlische luchthaven
Parket gaat in beroep tegen vrijlating van ‘Eveline’: G.R. (29) blijft langer in de cel
Hij blonk er vroeger in uit, maar lijkt nu hopeloos achter te lopen: Trump zoekt nog veel geld voor campagne
Man (76) in kritieke toestand nadat hij met fiets van zeedijk rijdt
Dollekoeienziekte aangetroffen op Nederlandse boerderij
Presidentskandidaat krijgt kritiek na reactie op zijn zwangere vrouw die flauwvalt: “Zijn campagne begon en eindigde op dát moment”
Lifehack op het vliegtuig: zo kijk je toch handsfree naar je gsm als je geen telefoonhouder hebt
Kopgroep in de Ronde van Saudi-Arabië opgeschrikt door overstekende ezel
Dit zag je niet in ‘Over de oceaan’: Jonas Geirnaert ontdekt West-Vlaamse confituur en wolken voorspellen regenbui