Opvallend beeld in ‘Vrede op aarde’: de teddybeertrui van Elodie Ouedraogo

 

Een opvallend beeld in Vrede op aarde op Eén dinsdagavond. Presentatrice en ex-atlete Elodie Ouedraogo had daarin een heel bijzondere trui aangetrokken. Met een uitstulpende teddybeer op de borst.

Navraag leert ons dat het een ontwerp is van de Belgische modeontwerper Walter Van Beirendonck. En eigenlijk had hij ook een doel. “De teddybeer was de eventuele extra stem. Maar uiteindelijk bleek dat niet nodig te zijn”, zegt Elodie lachend. Hij ziet er alvast heel comfortabel en knuffelbaar uit.

Talkshow

In de chalet van Vielsalm bespreekt een panel van tien bekende Vlamingen de personen en gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Naast Ouedraogo schuiven onder meer ex-politicus Jan Peumans, Miss België Celine Van Ouytsel, tv-maker Jonas Geirnaert en voetbalanalist Wesley Sonck mee aan.

En wie nog dacht een herkenbare lach te horen in het publiek tijdens de talkshow zelf, dat kan. De smakelijkste lach van Vlaanderen Robert zit er weer in het publiek. Niet alleen is hij fan van De slimste mens ter wereld, ook bij Vrede op aarde gaat hij met liefde op de publiekstribune zitten. Ook bij vorige seizoenen was hij al geregeld aanwezig. 

LEES OOK. De Aanstekelijkste Lach ter Wereld: Robert Oris uit Stabroek is enige in publiek ‘De Slimste Mens’

(eadp, jtr)

LEES OOK