Katy Perry deed zich vroeger voor als Zooey Deschanel om uit te gaan

Katy Perry (links) en Zooey Deschanel (links), beiden een paar jaar geleden 

Katy Perry (links) en Zooey Deschanel (links), beiden een paar jaar geleden ©  pn

De Amerikaanse popster Katy Perry (36) heeft onthuld dat ze zich vroeger voordeed als actrice Zooey Deschanel (40), op wie ze sprekend lijkt, als ze in hippe nachtclubs wilde binnenraken. Die laatste was trouwens op de hoogte van haar werkwijze.

vwh

De onthulling kwam er tijdens een Instagram Live-chat op maandag 21 december tussen de twee dames, ter ere van Deschanel haar rol in de nieuwe videoclip van Perry: ‘Not the End of the World’. De zangeres verklapte dat, toen ze bijna twintig jaar geleden naar de stad verhuisde, deed alsof ze Deschanel was.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“Toen ik verhuisde was ik niemand, maar ik leek wel op Zooey Deschanel die toen al een heel grote ster was. Toen ik naar de club wilde, maar geen geld noch invloed had, deed ik alsof ik jou was”, zegt ze rechtstreeks aan haar gesprekspartner. “Nou, ik weet dit”, vertelde Deschanel. “Mensen zeiden dat ze me hadden gezien. Sommigen dat ze oogcontact hadden gemaakt. Tot iemand me zei dat ene Kate sprekend op me lijkt en mijn naam aannam. Ik vroeg me af wie die Katy was”. Het deeltje in de conversatie hoor je vanaf 7 minuten en 40 seconden.

Perry, die zich in die tijd naar eigen zeggen gedroeg als een wildebras, hoopt dat ze Deschanel niet verkeerd heeft gerepresenteerd. De actrice stelt haar gerust en zegt dat ze het als een compliment beschouwt. Spoel twee decennia vooruit en de twee dames kunnen het goed met elkaar vinden. De gelijkenissen zet Katy Perry vandaag nog eens in de kijker in haar nieuwste clip waarin Deschanel haar vertolkt.

LEES OOK