Vitesse verliest ondanks goal van Lois Openda bij AZ, Ajax kan niet winnen van Willem II

 

 ©  Photo News

Loïs Openda heeft woensdag op de veertiende speeldag van de Nederlandse Eredivisie met Vitesse op bezoek bij AZ geen punten kunnen pakken. Het team uit Alkmaar won met 3-1.

Bron: BELGA

Via Karlsson (5.) en Boadu (40.) liep AZ uit naar een 2-0 ruststand. Openda (46.) milderde meteen na de koffie, maar verder kwam Vitesse niet. Invaller Druijf (75.) diepte de kloof nadien weer uit in het voordeel van AZ. Openda verliet elf minuten voor tijd het veld.

Ajax kan niet winnen van Willem II

Mike Trésor Ndayishimiye, die een minuut voor tijd naar de kant ging, hield met Willem II in eigen huis Ajax in bedwang (1-1). De Amsterdammmers gingen snel aan de leiding via Antony (4.), maar Wriedt (54.) sleepte na de koffie een punt uit de brand voor Willem II.

Vitesse (29 ptn) staat in de stand ondanks de nederlaag op een knappe derde plaats. Ajax (34 ptn) voert de Eredivisie aan met een punt meer dan PSV. Willem II staat met negen punten in de kelder.

Vitesse (29 ptn) staat in de stand ondanks de nederlaag op een knappe derde plaats. Ajax (wedstrijd minder) en PSV voeren de Eredivisie aan met 33 punten.

LEES OOK

Nu in het nieuws