Vier uur en een half De Warmste Week afsluiten met Bart Peeters en Siska Schoeters

 ©  © VRT - Jokko

Na donderdagavond zit De Warmste Week van de VRT er alweer op. Maar niet zonder met een uitgebreide dank u wel aan iedereen af te sluiten met ‘De warmste dankuwel van het jaar’. Die slotshow is in handen van de presentatoren die De Warmste Week vorige vrijdag in gang hebben getrokken: Bart Peeters en Siska Schoeters.

Eva De Poorter

De hele Warmste Week draaide om bedankingen. Dat is in de slotshow niet anders. In die vier en een half uur durende aflevering komen heel wat bekende gasten hun laatste dank u wel bezorgen aan zij die het verschil hebben gemaakt. Onder meer Martine Tanghe, Pedro Elias en Wim Lybaert komen langs.

Aangezien Kerstmis in zicht is, is er ook live muziek. Bart Peeters en Siska Schoeters ontvangen The Great Belgian Songbook, die verrassende, warme versies van bekende nummers brengen. Ze doen dat niet alleen. Belle Perez, The voice kids-winnaar Gala, Marble Sounds, Daan, Gene Thomas en Sergio komen meezingen. Bovendien volgt er nog een muzikale verrassing.

En wat zou een slot zijn zonder een samenvatting? Je krijgt er de hoogtepunten en strafste verhalen van de voorbije week te zien. Studio Brussel sluit dan ook Beats of love af met een live miniconcert van Selah Sue in De Warmste Straat van Leuven. Dat is de Adolphe Bastinstraat geworden, meteen ook de twintigste locatie waar StuBru deze week geposteerd zal staan. Het concert is van 16.30 tot 17 uur te zien op Eén en via de Studio Brussel-app.

Eva De Rool ging het straatnaamplaatje in Leuven al aanpassen. ©  Studio Brussel

Ook Dieter Coppens komt langs na zijn roadtrip door Vlaanderen met de Soepbus. Hij brengt Eddy Planckaert mee, zijn ‘soepporter’ van de dag. Maar het slotakkoord is voor Het Warmste Koor van Radio 2, in een heel speciale versie.

De hele show wordt zonder publiek opgenomen vanuit Hal 5 in Leuven. De historische spoorhallen zijn voor de gelegenheid omgetoverd tot een woonkamer.

 ©  VRT

 ©  VRT

Aangeboden door onze partners

Lees ook