Lesley-Ann Poppe neemt au pair in huis: “Wil mijn carrière niet op lager pitje zetten”

 

 ©  BELGA

Bron: Story

Lesley-Ann Poppe en haar echtgenoot Kevin Lebreton hebben een au pair in huis genomen, zo verklaart Poppe zelf deze week in Story. “Het is even wennen en zoeken, maar het is het waard”, zo zegt ze. “Ik wil mijn carrière niet op een lager pitje zetten.”

Begin deze maand beviel de 41-jarige Poppe, die bekend werd door haar deelname aan het Vier-programma Komen eten, van dochtertje Lily-Jane. Na zoon Gabriël (4) gaat het om het tweede kindje voor het echtpaar. Poppe heeft ook nog een zoon (Benjamin, 12) uit een vorige relatie.

Om alles te kunnen bolwerken, hebben Poppe en Lebreton nu de hulp ingeroepen van een au pair. “Niet goedkoop, maar het is het allemaal waard”, zo zegt ze in Story. “Als huisvrouw zou ik ongelukkig zijn.”

Poppe is de zaakvoerster van de Beauty & Medical Academy en de Beauty Clinic. “Ik ben niet het soort vrouw dat haar carrière op een lager pitje zet voor de kinderen. Dit leek Kevin en mij de beste oplossing. Veel makkelijker dan telkens op zoek te moeten naar een babysit.”

De juiste persoon voor de job vinden, was niet evident. “Je weet op voorhand nooit helemaal zeker wie je in huis haalt. Het is voor beide partijen even wennen en zoeken, maar het is een lief meisje en de kinderen vinden haar duidelijk tof.”  (mtm)

Lees ook