RECEPT. Scampi diabolique met fijne groentjes
© Shutterstock / njam
In aanloop naar oudjaarsavond delen we deze week een voor-, hoofd-, en nagerecht uit het boek ‘Zoveel om te vieren’, dat verscheen naar aanleiding van de tiende verjaardag van kookkanaal njam! Vandaag op het menu: scampi diabolique met fijne groentjes.
vwh
Ingrediënten voor 4 personen
Bereiden:
Serveren:
Japanse pannenkoekjes, ovenpasta en een veggie schotel waar ook je kinderen van smullen: recepten van Rani De Coninck
Waan je in het Oosten met streetfoodrecepten van het succesvolle Antwerpse restaurant Boker Tov
Verse fishburgers, een eigerecht om mee uit te pakken en een smeuïge crème brûlée-taart: straffe recepten van Sofie Dumont
Zo reageert Acid op dreigementen van advocaten Reuzegommers: “Ik ga de freshest suit in de rechtszaal hebben”
Heksenjacht op Reuzegom-ouders: sterrenzaak afgekraakt, scheldtirades aan telefoon en “visolie”-reviews. “We zijn mensen kapot aan het maken”
Van Quickenborne na Reuzegom-filmpje van influencer Acid: “Laat je niet verleiden tot Tiktok-justitie”
“Het Belgisch rechtssysteem zit wat straffen betreft ingewikkelder in elkaar dan tand om tand. Gelukkig maar”
Dalilla Hermans verzamelt brieven aan Sanda Dia voor boek: “Om familie eraan te herinneren dat maatschappij mooier werd omdat hij heeft geleefd”