Dit grappige geschenk gaf Beyoncé aan haar dierbaren

 

 ©  Chris Pizzello/Invision/AP

Beyoncé (39) heeft een grappig eindejaarsgeschenk voorzien voor goede vrienden en familie. Ze liet een diamanten sieraad ontwerpen met de cijfers ‘2020’ op, waarbij de eerste nul iets meer op een uitgestoken middelvinger lijkt dan de andere.

vwh

Om de uitdagingen te herdenken waarmee we in dit vreemde jaar werden geconfronteerd, gaf de ‘Formation’-zangeres deze hanger cadeau. Een welgemeende ‘fuck you’ aan het afgelopen coronajaar, zeg maar.

“Beyoncé schonk al haar meisjes deze geweldige gepersonaliseerde ketting voor 2020. Het is een hand met middelvinger en het jaar 2020 in één”, schreef de nicht van de ster Angie Beyince op Instagram bij een close-up van de ketting.

“Toen ik het pakje opende, kreeg ik tranen mijn ogen omdat het zowel hilarisch als diep sentimenteel is. 2020 heeft ups en downs gehad, maar al bij al was het een heel raar en zwaar jaar. Hopelijk is 2021 goed voor de wereld”, plaatste ze er nog bij.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

LEES OOK