Gert krijgt het moeilijk tijdens pakkend afscheidslied: bekijk hier de hoogtepunten uit ‘30 jaar Samson & Gert’

30 jaar ‘Samson & Gert’ kon niet ongemerkt voorbijgaan, dus werd er een heuse show opgenomen waarin het iconische programma gevierd werd. Want Samson & Gert, dat zijn ook stapels slagroomtaarten, wilde dieren in de living, honderden prachtige nummers en duizenden veroverde kinderharten. Ook Jonas Van Geel en Jelle Cleymans zijn al jarenlang fan van ‘Samson en Gert’. Ze mochten dus niet ontbreken in de uitzending en brachten voor de gelegenheid een persoonlijk afscheidslied op de muziek van ‘Slaapliedje’. Bekijk hieronder de andere hoogtepunten uit de show.

James, Nora, Danira en Julie brengen een Samson-medley

James Cooke, Nora Gharib, Danira Boukhriss en Julie Vermeire brengen een prachtige medley van de allerbeste ‘Samson & Gert’-nummers van de afgelopen 30 jaar.

Dieren in huis

Kamelen, olifanten, zebra’s, krokodillen,.. Je kan het zo gek niet bedenken of het beestje is in de living van Samson en Gert geweest.

LEES OOK.Regisseur blikt terug op 797 afleveringen van ‘Samson en Gert’: “Toen een olifant op onze scène kwam, liep het bijna fout”

“Mevrouw De Bolle” bleef niet ongedeerd tijdens de opnames van ‘Samson & Gert’

Ook Evi Hanssen aka Sofie, het nichtje van de burgemeester, komt langs. Ze brengt een (h)eerlijke anekdote over Mevrouw De Bolle, gespeeld door de legendarische Ann Petersen, mee. Tijdens de opnames van de aflevering ‘de Headbangers’ ging het namelijk een béétje mis.

Niels en Wiels brengen ‘Mijn hartje brandt weer’

Speciaal voor Gertje schreef Niels Destadsbader een nummer over zijn jeugd met ‘Samson & Gert’. Hij deed dat op een héél bekend melodietje, namelijk dat van ‘Wij zijn bij de brandweer’. Muzikaal wordt hij bijgestaan door Miguel Wiels.

Wie wordt de nieuwe Samson?

Stél, Gert of Marie moeten op zoek naar een nieuwe Samson. Dan zijn er drie kandidaten. Eén goede en twee iets minder goede.

Regi maakte een mix van ‘Alles is op’

Regi maakte een remix van de hit Alles is op. Een prachtige samenwerking met Samson, met een knallend resultaat! Voor de videoclip deed hij beroep op Meneer De Burgemeester, Menner Spaghetti en Van Leemhuyzen.

Weet Viktor meer over Samson dan zijn papa?

Viktor Verhulst is behalve een grote fan ook een echte kenner van ‘Samson & Gert’! Maar kenner genoeg om papa Gert te verslaan in dé quiz der quizzen?

AANGERADEN