Napoli-aanvaller Victor Osimhen (ex-Charleroi) verontschuldigt zich na positieve coronatest

Bron © BELGA

Foto: BELGAIMAGE

De Nigeriaan Victor Osimhen heeft zijn excuses aangeboden aan zijn club Napoli nadat er foto’s waren opgedoken van de spits op een feest in zijn thuisland waar geen mondmaskers gedragen werden. Osimhen testte bij zijn terugkeer uit vakantie positief op het coronavirus.

“Ik beging een grote fout door naar Nigeria te reizen in deze tijden en maakte bovendien de fout om deel te nemen aan een verrassingsfeestje zonder de ernst daarvan te begrijpen”, schrijft de 22-jarige voormalige speler van Charleroi op zijn Instagram-pagina, met meer dan 400.000 volgers.

Volgens de Italiaanse media circuleren er beelden op de sociale media van de spits in Nigeria waar hij deelnam aan zijn verjaardagsfeestje. Osimhen verjaarde immers op 29 december. De ploegmaat van Dries Mertens trof dit seizoen tweemaal raak in acht duels, maar staat sinds begin november aan de kant met een schouderblessure die hij bij de nationale ploeg opliep.

“Ik vraag vergiffenis aan de club, de trainer, het team en de supporters”, verklaarde Osimhen in zijn bericht. De Italiaanse media riepen ook op om een boete te geven aan de Nigeriaan, die afgelopen zomer voor 80 miljoen euro overkwam van Rijsel.

Napoli-aanvaller Victor Osimhen (ex-Charleroi) verontschuldigt zich na positieve coronatest
Foto: BELGA
AANGERADEN