Ongerustheid in ‘Thuis’: wat is er toch met Bob aan de hand?

Foto: VRT

In Thuis sukkelt het personage Bob (Christophe Haddad) al een tijdje met zijn gezondheid. Eerst werd aan griep gedacht, maar de cliffhanger van de aflevering vrijdagavond lijkt niet veel goeds te voorspellen.

De anders zo punctuele Bob is niet in zijn goede doen de voorbije dagen. Hij is zodanig vermoeid, dat hij zelfs verstek moet geven op het werk. Niet alleen dat, hij sukkelt met een pijnlijke keel en heeft intussen ook koorts. En de medicijnen? Die werken blijkbaar voor geen meter. Corona is het niet, want dat bestaat niet in de wereld van Thuis. Een griepje dus. Of niet?

Deodorant

In de aflevering vrijdag heeft hij samen met Tamara (Tine Priem) een bezoek aan een mogelijk nieuw huis gepland, dat van Tom (Wim Stevens). Alleen ligt hij zodanig stevig te slapen dat hij zijn wekker niet hoort en het telefoontje van Tamara mist. Nadat hij uiteindelijk toch wakker is geworden, maakt hij zich snel klaar voor het huisbezoek. Maar wanneer hij zich opfrist door wat deodorant onder zijn oksel te wrijven, lijkt hij iets te voelen onder zijn rechterarm. Ongerust voelt hij even met zijn hand. Wat heeft hij gevoeld? En moet hij stilaan vrezen voor iets ernstiger dan de griep? Het zijn vragen die de komende weken zullen moeten beantwoord worden.

Ongerustheid in ‘Thuis’: wat is er toch met Bob aan de hand?
Foto: vrt
Door eadp
AANGERADEN