Laatste opnames ‘Keeping up with the Kardashians’ afgerond

Kim Kardashian samen met haar moeder Kris Jenner. ©  AFP

Het zit erop voor een van de bekendste realityreeksen ter wereld. Afgelopen vrijdag zijn de laatste beelden geschoten van Keeping up with the Kardashians. Na twintig seizoenen neemt de familie Kardashian-Jenner afscheid van de show.

Het waren zussen Kim Kardashian West en Khloé Kardashian die plaatjes delen van die laatste opnamedag op hun Instagram stories. Onder meer de uitgebreid versierde tafel voor het laatste feestmaal met de hele familie kwam in beeld.

(Lees verder onder de foto’s)

 ©  Instagram Kim Kardashian West

De tafels waren versierd en naamkaartjes waren vervangen door koekjes in het evenbeeld van elk familielid. Dit is Kim. ©  Instagram Kim Kardashian West

Daaruit werd duidelijk wie erbij was: moeder Kris Jenner, zussen Khloé, Kourtney en Kim Kardashian, Kylie en Kendall Jenner, broer Rob Kardashian en de ex van Kourtney, Scott Disick. Ook de jongste kinderen waren erbij. Rapper Kanye West – wiens huwelijk met Kim op springen lijkt te staan – was in geen velden of wegen te bespeuren.

Opvulsel

Wanneer het laatste seizoen van de realitysoap te zien zal zijn is nog niet beslist. Al sinds 2006 kunnen fans de avonturen van de bekende familie volgen. Van persoonlijk tot professionele activiteiten, inclusief alle romances, scheidingen en geboortes, net als de transitie van Caitlyn Jenner, die in 2015 van Kris scheidde. Aanvankelijk was het nooit de bedoeling dat de familie zo lang op tv te zien zou zijn. “Een ander programma viel weg, dus werden we opvulsel voor de zender”, vertelde Khloé in een interview aan People Magazine. “Wen er maar niet te veel aan, je bent maar vulsel, werd ons letterlijk gezegd.”

(Lees verder onder de foto)

 ©  Instagram Kim Kardashian West

De afscheid van de reeks betekent overigens niet het einde van de familie op televisie. In December raakte bekend dat de familie een meerjarendeal tekende met streamingplatform Hulu en Star, een onderdeel van Disney+.(eadp)

Aangeraden
Aangeboden door onze partners

Lees ook