Filmpje bewijst dat Blue Ivy nu al kan dansen zoals haar mama Beyoncé

 

 ©  ISOPIX

Blue Ivy, de oudste dochter van Beyoncé en Jay-Z, is zopas negen geworden en nu al is het duidelijk dat de appel niet ver van de boom is gevallen. Oma Tina Lawson deelde op Instagram een filmpje van de dansmoves van haar kleindochter.

flb

Het heeft er alles van weg dat de opvolging van Beyoncé verzekerd is. Op amper negenjarige leeftijd is dochtertje Blue Ivy al aan een succesvolle muziekcarrière aan het timmeren. Zo heeft ze reeds een Grammy-nominatie op zak voor haar vocale bijdrage aan het nummer Brown skin girl van haar mama. En nu is ook nog eens duidelijk geworden dat ze haar danstalent heeft geërfd.

Dat blijkt uit een video die Tina Lawson, de moeder van Beyoncé en dus oma van Blue Ivy, op sociale media heeft gedeeld. Daarin zien we Blue Ivy dansen op Gimmie dat van Ciara en gevoel voor ritme heeft ze in elk geval.

Al schrijft Tina wel dat ze eerder op haar tante Solange lijkt op die leeftijd. “Dit is Blue, maar ik zweer je dat ze als twee druppels water op Solange lijkt toen die danste op jinge leeftijd.” Ook Solange is ondertussen een succesvolle popster, dus het komt sowieso goed.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook