Vader-dochterdag in ‘Het rad’: Jitske Van de Veire komt letters draaien voor haar vader

 

 ©  vier

Jitske Van de Veire (27) die de letters draait voor haar vader Peter (49): de tweede special van ‘Het rad’ op vrijdagavond is meteen goed voor een mooi vader-dochtermoment. Ook bij de duo’s spelen drie ouders samen met hun kind.

Na de speciale aflevering met BV’s tapt Peter Van de Veire deze week uit een ander vaatje. Hij haalt er in Het rad twee mama’s en een papa bij die samen met hun zoon of dochter prijzen willen pakken. Kinderjuf Els (44) uit Sinaai heeft thuis nog drie andere pubers rondlopen, maar koos toch voor zoon Wout (14) om haar team te versterken. Hij wil net als zijn moeder leraar worden. Het verschil tussen Hilde (50) en Imea (15) uit Brakel is iets groter: de mama is politie-inspecteur, de dochter droomt van een carrière als actrice. Sterke concurrentie komt er uit Hasselt. Vader Jo (47) en dochter Helene (15) quizzen geregeld samen en zijn dus al minutieus op elkaar ingespeeld.

Van de Veire geeft zelf het goede voorbeeld en neemt zijn oudste dochter Jitske mee naar de studio. Zij ontfermt zich over het letterbord, maar heeft ook een onthulling voor haar vader in petto. Die houdt op zijn beurt ook verrassing voor Jitske klaar.  (dvg)

Het rad

Vier, 20.35 uur

LEES OOK