Vrouw vraagt in video wat mysterieuze boodschap in sneeuw betekent, maar antwoord jaagt haar de stuipen op het lijf

Bron © The Sun

Een dame genaamd Jade plaatste enkele dagen geleden een verontrustend filmpje op sociale media. Toen de dame ’s ochtend haar vuilnis buiten zette, zag ze een vreemde boodschap staan op het deksel van een van haar vuilnisbakken. Iemand had ‘1F’ neergeschreven in de sneeuw, wat volgens sommige kijkers kan wijzen op een inbraak in de nabije toekomst.

Jade wist aanvankelijk niet wat de betekenis achter de tekens was, en vroeg om advies op TikTok. Haar video ging onmiddellijk viraal, en ook een antwoord bleef niet lang achterwege. “Het betekent ‘1 vrouw’”, klonk bij velen. “Het betekent dat je een mogelijk doelwit bent voor inbraak of iets dergelijks, aangezien je alleen woont.”

De berichten maakten Jade zodanig ongerust dat ze besloot om de politie te contacteren. Veel hulp kon het korps echter niet bieden. Uiteindelijk nam ze het zekere voor het onzekere en trok ze enkele dagen in bij haar moeder. “Ik stel het goed”, vertelde ze in een nieuwe video op TikTok. Pas later zal ze, samen met iemand anders, terugkeren naar huis.

bekijk ook

Vlaanderen geniet volop van sneeuwtapijt: bekijk hier de leukste beelden

Razendsnel de oprit sneeuwvrij maken? Dat regelt deze man met… een vlammenwerper

Vader wil grapje uithalen met sneeuw, maar trekt zelf aan het kortste eind

Door kmlo
AANGERADEN