Voormalige voetbalvrouw Yolanthe Cabau deelt steekje uit aan haar ex Wesley Sneijder en geeft toe: “Seks? Geen behoefte aan”

Bron © De Telegraaf

Foto: BELGAIMAGE

Yolanthe Cabau woont sinds haar breuk met ex-voetbalster Wesley Sneijder al twee jaar alleen met zoontje Xess Xava. En hoewel de Nederlandse actrice en presentatrice ondertussen wel weer behoefte heeft aan liefde, staat haar seksleven momenteel op een laag pitje.

In een dubbelinterview met Amerikacorrespondent Michiel Vos (50), die net als Yolanthe (35) in de Verenigde Staten woont, laat de voormalige voetbalvrouw weten dat ze op het moment meer waarde hecht aan liefde dan aan seks.

“Tot nu toe heb ik er geen behoefte aan gehad”, klinkt het. “Als je het een tijd niet doet, raak je eraan gewend. Net als andersom: als je het veel doet, heb je juist behoefte aan meer. Het is inmiddels zo erg dat mijn zusje van achttien laatst tegen me zei: Yo, dit is niet gezond, hoor. Maar ik heb vooral behoefte aan liefde. Een arm om me heen, als ik me rot voel.”

Voormalige voetbalvrouw Yolanthe Cabau deelt steekje uit aan haar ex Wesley Sneijder en geeft toe: “Seks? Geen behoefte aan”
Foto: BELGAIMAGE

Michiel Vos, die met zijn oudste zoon afwisselend in Nederland en in Amerika woont, keerde vorige maand weer terug naar zijn vrouw in de VS. En wanneer hij zegt dat hij nog nooit is vreemdgegaan, kan Yolanthe het niet laten een kleine sneer te geven aan Sneijder.

“Wat leuk om eens een man te ontmoeten die dat níét doet! Fijn om te weten dat het ook zo kan.”

LEES OOK (+). Hoe Wesley Sneijder Yolanthe uit zijn vingers liet glippen

Door Vincent Van Genechten
AANGERADEN