Abonnee worden? Kies je leesformule

Mechelse topchefs serveren gastronomisch menu in hotelkamer

Mechelse topchefs serveren gastronomisch menu in hotelkamer

Axel Colonna-Cesari van Centpourcent en Ken Verschueren van Tinèlle koken voor de Mechelen Culinair Roomservice in Van der Valk. Foto: Dirk Vertommen

Mechelen / Bonheiden / Sint-Katelijne-Waver -

Mechelen Culinair en het Van der Valk-hotel in Mechelen pakken uit met een gastronomische stunt. Ze lanceren tijdens drie weekends in februari en eentje in maart telkens op vrijdag en zaterdag het concept Roomservice. Daarbij serveren Axel Colonna-Cesari van Centpourcent of Ken Verschueren van Tinèlle een gastronomisch vijfgangenmenu in je hotelkamer.

In het viersterrenhotel in het oud zwembad op het Rode Kruisplein kunnen gasten al sinds een tijdje een arrangement boeken waarbij ze dineren op de kamer. Dat concept wordt nu nog een niveau hoger getild ...

AANGERADEN