Knack Roeselare probeert corona-uitbraak in te dijken, duel tegen Menen nog onder voorbehoud

 

 ©  VDB

Bij de laatste testronde op het coronavirus van gisteren/dinsdag werden bij volleyclub Roeselare geen bijkomende besmettingen vastgesteld. Dat hebben de West-Vlamingen woensdag gemeld. De thuismatch tegen Menen van zaterdag staat wel nog steeds onder voorbehoud.

Bron: BELGA

Roeselare kreeg vorige week af te rekenen met een uitbraak van het coronavirus en de wedstrijd tegen Aalst werd afgelopen weekend uitgesteld. “Dankzij de strenge quarantainemaatregelen die Roeselare vrijdag onmiddellijk opstartte, slaagt de club er momenteel in om de coviduitbraak binnen het team beperkt te houden tot vier spelers”, klinkt het in een mededeling van de West-Vlaamse ploeg. “Op de covidtesting van gisteren werden geen bijkomende besmettingen vastgesteld.”

Het is wel nog niet zeker of de thuismatch tegen Menen zaterdag zal doorgaan. Dat hangt af van een nieuwe testronde op vrijdag. Als ook daar geen bijkomende besmettingen opduiken vindt de wedstrijd plaats, aldus Roeselare.

Met 35 punten heeft koploper Maaseik in de stand vier punten voor op Roeselare (31), dat dus een wedstrijd minder speelde. Menen is met 26 punten derde.

LEES OOK

Nu in het nieuws